Väntan är snart över...

Om fyra dagar påbörjas försök två. Inleder medicineringen med nässprayen. Jag är förväntansfull men en stor del av mig vågar inte hoppas för mycket. Vi har ju blivit besvikna förut och att inte bygga upp alltför stora förhoppningar är ett sätt att skydda mig från att bryta ihop om det inte skulle lyckas. 
Jag kommer ta samma mediciner som vid förra försöket, det enda som är nytt är att jag får en annan ägglossningsspruta. Den fungerar som mina Gonal-f sprutor dvs den ser ut som en insulinpenna. Skulle haft den första försöket men det blev något fel och jag fick en annan sort istället.

Jag har pratat med sjukhuset om doserna och de kommer vara exakt lika denna gången. 112.5 enheter/injektion. Det finns kvinnor som tar mycket större doser än så. I vissa fall kan man få ta så mycket som en hel spruta/tillfälle vilket motsvarar 450 enheter, så min dos är ganska "låg". Jag har varit på läkaren med att jag vill komma in snabbare till sjukhuset efter att jag tagit min ägglossningsspruta. Vid förra ultraljudet hade jag 15 äggblåsor, när jag tog den sista sprutan för att starta igång ÄL hann min kropp göra sig av med sju av dem äggen i en naturlig ÄL innan vi kom in till Sahlgrenska. Därför vill jag komma in tidigare denna gången. Trist att förlora så många ägg. :((